Owen officieel voorgesteld

Ronny anthonis
| 0 reacties
Owen officieel voorgesteld
Foto: © SC

Michael Owen kwam gisteren de medische tests zonder kleerscheuren door en mag zich dus nu ook officieel eens speler van Real Madrid noemen. Vanmiddag werd Owen, zoals steeds met veel show, voorgesteld aan het publiek en de pers.

Het publiek was zeer talrijk opgekomen om de eerste stappen van Michael Owen in het Real shirt mee te maken. Zoals gebruikelijk komt elke nieuwe speler zichzelf voorstellen in het stadion, uitgedost in Real-outfit.
Ook Owen viel die eer te beurt en sympathiek als hij is probeerde hij in het Spaans, de talrijk opgekomen bezoekers te begroeten. In correct Spaans wenste Owen iedereen een goede dag, wat onthaald werd op enthousiast handgeklap. 

In zijn speech kon hij zijn geluk niet verbergen, hij kon ook nauwelijks geloven dat hij voor de beste club ter wereld mocht spelen. "Mijn vader vertelde steeds over het Real van de jaren 60, wat waren die machtig, en het feit dat ik in nummer 11 mag spelen, het nummer van Puskas, Gento en zoveel andere sterren die me vooraf gingen bij Real." Hij besloot zijn speech alweer in plaatselijke taal met de woorden, "dank u iedereen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties