Irak wint ook tweede duel op OS

Irak wint ook tweede duel op OS
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het voetbalteam van Irak is bezig aan een opmerkelijke Olympiade. Nadat het in de eerste wedstrijd verrassend Cristiano Ronaldo en Portugal klopte (4-2), was het nu ook te sterk voor Costa Rica. De Irakezen wonnen met 0-2.

Mohammed en Karim maakten halverwege de tweede helft de doelpunten. Hierdoor heeft Irak na twee duels het maximum van de punten in groep D. Portugal kon zich toch herpakken na de opdoffer tegen Irak. Het won ditmaal met 1-2 van Marokko. Ronaldo scoorde éénmaal. Irak heeft zes punten, Portugal drie, Marokko en Costa Rica tellen één punt. 

In groep B won Italië met 3-2 van Japan en klopte Ghana het Zuid-Amerikaanse Paraguay met 2-1. Op de eerste speeldag verloor Japan al met 4-3 van Paraguay. Ghana en Italië deelden toen de punten: 2-2. 

In groep A hebben Mali en Zuid-Korea vier punten. Mexico en Griekenland tellen één punt. In groep C leidt Argentinië met 6 punten voor Australië met 4, Tunesië 1 en Servië & Montenegro met 0 punten. S & M kreeg zware klappen. Het verloor met 6-0 van Argentinië en 1-5 van Australië.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Olympische Spelen

Nieuwste reacties