Redstar Waasland zet zaken recht

Rita De Meyer
| 0 reacties
Redstar Waasland zet zaken recht
Foto: © SC

In tegenstelling tot wat in de media  verscheen is er geen sprake van een fusie tussen SK Beveren en Red Star Waasland. Dit werd vanavond bekend gemaakt in een mailing aan de pers door de tweedeklasser.

Onderstaande werd vanavond bekendgemaakt op de website www.redstar.be 

De laatste dagen en weken duiken her en der berichten op in de media dat SK Beveren en RS Waasland besprekingen voeren omtrent een samenwerking of zelfs een fusie. Het bestuur van RS Waasland laat meedelen dat er geen gesprekken worden gevoerd, laat staan dat er fusieplannen zijn. Het is immers duidelijk dat onze bruisende club geen nood heeft aan een fusie.

Redstar is financieel kerngezond, het jeugdbeleid begint zijn vruchten af te werpen, we hebben voldoende sponsors en het supportersaantal stijgt met de week. Een fusie zou in huidige omstandigheden een onberekend risico zijn dat mogelijks meer slecht dan goed zou kunnen doen voor onze club. KSK Beveren doet het ook meer dan behoorlijk, Europees speel je niet zomaar!

De Redstarsupporters, waaronder vele voormalige Sportkringsupporters die allemaal het resultaat van een fusie kennen, hoeven zich dus helemaal geen zorgen te maken. Redstar fusioneert niet.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties