Thompson:"we zijn tot meer in staat"

Ronny anthonis
| 0 reacties
Thompson:"we zijn tot meer in staat"
Foto: © SC

GVA sprak met Archie Thompson, Lierse-aanvaller en sinds kort weer opgeroepen voor de nationale ploeg. Thompson heeft dan ook alle redenen om blij te zijn. zijn wederselectie voor Australië, de mooie resultaten van Lierse én zijn mooie goal tegen Bergen.

Hoe belangrijk was het voor je om nog een keer te scoren?
Een doelpunt geeft vertrouwen. De nieuwe speelstijl geeft ons meer vrijheid en zelf leg ik rneer durf in spel. Vorig seizoen voelde ik me vaak geisoleerd. Toen lag het accent ook op verdedigen dit terwijl we toch de mensen hebben om creatief te zijn. Kijk maar hoe Marius Mitu openbloeit. Wat hij zaterdag liet zien is toch gewoon schitterend!

 Zaterdag wacht de confrontatie met Anderlecht
We hebben nik s te verliezen in de hoofdstad. Zolang we onze thuismatchen blijven winnen, is er geen vuiltje aan de lucht. Al mogen we daar geen genoegen mee nemen, vind ik. Deze groep is tot meer in staat en dat willen we in de komende weken en maanden ook bewijzen.

Thompson raakte onder Ferrera zelfs even in de B-kern, nu is hij weer van de partij in de eerste ploeg, De Asutraliër is blij als een kind nu hij weer internationale selecties in de wacht kan slapen.
Dat deed enorm deugd. Nadat ik onder Emilio Ferrera in de B-kern verzeilde, geraakte ik helemaal uit beeld bij de nationale ploeg. Nu werd ik een beetje verrassend opnieuw opgepikt. Ik zou enorm trots zijn opnieuw deel uit te kunnen maken van de nationale ploeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties