Van Haaren dichtbij rentree

Van Haaren dichtbij rentree
Foto: © SC

Na een lange periode van stilte rondom zijn persoon, hoopt Feyenoord-linksback Ramon van Haren aanstaande dinsdag zijn rentree te maken in Jong Feyenoord. Nadat de onfortuinlijke speler in februari dit jaar opnieuw geblesseerd uitviel, was een knieoperatie noodzakelijk voor zijn herstel. De 32-jarige Van Haaren is bezig aan zijn vierde seizoen bij de Rotterdammers, maar kwam tot op heden slechts 14 maal in actie in de Holland Casino Eredivisie.

"Ja, het is stil geweest rondom mijn persoon. In de tussentijd ben ik nog geopereerd aan mijn knie. Een stukje kraakbeen dat los zat in mijn knieholte is verwijderd. Het gaf een klemmend gevoel, gelukkig ben ik daar nu vanaf. In de zomerstop heb ik doorgetraind om verder te herstellen. Het gaat goed met me. Ik speel pijnvrij en train al weer bijna drie weken mee met het eerste", aldus Van Haaren op de officiële website van Feyenoord.

"Het lijkt misschien alsof ik er al ben, maar dat is niet zo. Afgelopen maandag was het de bedoeling dat ik met Jong Feyenoord mee zou spelen, maar daar zag ik in overleg met de medische staf toch maar vanaf. Ik stond er nog niet helemaal achter. Ik wil niks forceren. Misschien speel ik volgende week mee met Jong Feyenoord als ze in de Amstel Cup tegen VVV spelen", sluit de voormalig verdediger van Roda JC af.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties