Liverpool heeft meer vechters nodig

Yves Dekoning
| 0 reacties
Liverpool heeft meer vechters nodig
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor de wedstrijd tegen Chelsea gaf manager Rafael Benitez al aan dat Liverpool nood heeft aan vechters. Volgens hem missen zijn spelers een gezonde dosis agressie. Hij vindt dat Jamie Carragher een voorbeeld is voor de rest van de ploeg. De potige verdediger geeft zich helemaal en vecht voor elke bal. Hij speelt hard, maar niet smerig. Zulke spelers heeft Liverpool te weinig. De Reds hebben veel goede voetballers, maar ze moeten harder en steviger worden. De geblesseerde Steven Gerrard wordt op dat vlak natuurlijk zwaar gemist.

Benitez liet ook weten dat Neil Mellor dit seizoen zeker zijn kans zal krijgen. De 21-jarige stevige voorspeler scoort vlot bij de reserven en heeft indruk gemaakt op Benitez. Liverpool speelt veel wedstrijden op een seizoen en Mellor zal zeker speelgelegenheid krijgen. De plaatsjes vooraan zijn duur bij Liverpool. Djibrill Cissé, Milan Baros, Louis Garcia en Sinama Pongolle zijn heel sterke spitsen.

Jeugdinternational John Welsh zal twee weken niet kunnen spelen wegens een kuitverrekking. De 20-jarige verdedigende middenvelder was sterk bezig, en stond te dringen voor een plaatsje in het eerste elftal. Nu mist hij de interlands van de Engelse U21 tegen Wales en Azerbeidzjan. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties