Ook Feyenoord hekelt scheids

Ronny anthonis
| 0 reacties
Ook Feyenoord hekelt scheids
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Feyenoord wijt het verlies tegen AZ aan de zwakke leiding van scheidsrechter Van Egmond. Feyenoord-kapitein Patrick Paauwe was zeker niet mals voor de spelleider: "Van Egmond gaat op zeker vier momenten in ons nadeel in de fout en dat was bepalend voor het verloop van de wedstrijd. We voelen ons genaaid."

Feyenoorders Pascal Bosschaart en Song Chong-Gug kregen rood terwijl Van Egmond weigerde een strafschop toe te kennen na een fout op Kuijt. "Het was echt een strafschop. Kuijt is de sterkste jongen van de eredivisie. Die krijg je echt niet zomaar op de grond. Helaas was dat moment heel bepalend", ging Paauwe verder, Kenneth Perez kon immers AZ weer op voorsprong schieten uit de tegenaanval.

De Feyenoordse frustratie ging zelfs tot in de details. Zo hekelden ze Jan Kromkamp van AZ omdat hij verder speelde terwijl een Feyenoord-speler geblesseerd op de grond lag. Feyenoorder Bosschaart werd furieus en haalde Kromkamp hard onderuit, wat uiteraard terecht rood betekende. "Ik vind de houding van Kromkamp schandalig. Ik dacht dat we in Nederland zo professioneel waren om te stoppen als een tegenstander bij een duel overduidelijk geblesseerd raakt. Als dit het spel is dat AZ wil spelen, dan vind ik dat heel slecht", aldus Bosschaert in AD Sportwereld. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties