Pi-Air wil wel naar NAC of AZ

Ward Bollen
| 0 reacties
Pi-Air wil wel naar NAC of AZ
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Nederlandse aanvaller Pierre Van Hooijdonk, momenteel aan de slag bij het Turkse Fenerbahçe, plant na dit seizoen een terugkeer naar de Nederlandse velden.

De aanvaller ontwikkelde zich bij NAC Breda en die club is opnieuw geïnteresseerd om hun oude spits binnen te halen, zodat hij z'n carrière in Brabant kan afsluiten. Van Hooijdonk is wel happig naar dat idee, want hij zat afgelopen weekend in de tribune tijdens NAC-AZ (0-3). Maar nu blijkt dat hij daar wel eens niet alleen voor NAC zou kunnen gezeten hebben. Ook AZ is een optie en de spits gaf al toe graag bij de Alkmaarders aan de slag te gaan. Bovendien heeft hij dan uitzicht op Europees voetbal. AZ staat momenteel tweede en doe het uitstekend onder Co Adriaanse. Ook Ajax toonde interesse, maar de spits zei zelf al dat geen verstandige keuze te vinden, vermits hij reeds voor Feyenoord speelde.

Van Hooijdonk is gekend om z'n vrijschoppen en maakte vooral furore bij Celtic en Feyenoord. Die laatste club bezorgde hij op z'n eentje de UEFA Cup enkele seizoenen geleden. Hij is ook nog steeds international bij Oranje.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties