Ladreau schiet met scherp

Ladreau schiet met scherp
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mickaël Landreau, de Franse nationale doelman en kapitein bij Nantes, heeft in een interview met France Football zijn beklag gedaan over voorzitter Jean-Luc Gripond.

"Sinds ik hier ben (bij Nantes, pv), nu al meer dan tien jaar, heb ik nooit zo’n kritieke situatie meegemaakt,” vertelt Landreau. “De sfeer is hier verziekt.”

“Hij (Jean-Luc Gripond) zou er iets aan kunnen doen, maar hij doet het tegenovergestelde. Hij doet er gewoon niks aan. Hij denkt de situatie in de hand te houden, maar in werkelijkheid ontglipt die hem.”
 
“Jammer genoeg is het kwaad geschied. We zijn slecht bezig en als het zo doorgaat, zakken we naar de Ligue 2 en dat kunnen we absoluut niet maken.”
 
De 25-jarige doelman is de eerste doelman bij FC Nantes sinds het seizoen 19996-1997. Landreau werd drie keer geselecteerd voor les Blues, de Franse nationale ploeg.

In 2001 werd Nantes landskampioen en in de twee voorgaande jaren (1999 en 2000) werd de Coupe de France gewonnen. Momenteel staat Nantes zeventiende in de Ligue 1. Het telt slechts één puntje meer dan SC Bastia, dat op de achttiende - en dus degradatieplaats - staat. Tussen de vijftiende in de stand, Strasbourg, en de negentiende, Ajaccio, is er maar een verschil van drie punten...
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties