Grenoble wint onverhoopt toch nog

Grenoble heeft in de 32ste finales van de Coupe de France met 2-3 gewonnen van Châteauroux. Châteauroux speelde in het eigen Gaston Petit-stadion geen slechte wedstrijd en stond 2-0 voor, maar verspeelde de overwinning alsnog in de slotfase van de wedstrijd.

De Zambiaan Jacob Mulenga scoorde net na het halfuur de 1-0 en net na rust verdubbelde Boukhari de score tot 2-0, maar toen liep het fout voor thuisploeg Châteauroux. In de 65ste minuut kon de Argentijn Sergio Rojas de aansluitingstreffer scoren en twintig minuten voor tijd scoorde de achttienjarige Gislain Gimbert de gelijkmaker.

Middenvelder Gaël Danic werd de held van de bezoekers door in de 110de minuut de 2-3-eindstand op het bord te schieten.

Grenoble kwam dus uit een verloren gewaande positie terug en won verdiend met 2-3. Het bekeravontuur voor Châteauroux eindigt hier.