Analyse United en Tongeren doen uitstekende zaak

Niels Hendriks
| 0 reacties
United en Tongeren doen uitstekende zaak
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KVSK United en SK Tongeren zijn de grote winnaars van het weekend in derde B. Leider KVSK United won gisteren al zijn partij en legde alle druk bij eerste achtervolger OH Leuven. Tongeren kon hiervan profiteren en won de topper van OHL.

Leider KVSK United bracht de op papier moeilijke verplaatsing naar Sprimont tot een goed einde met een 1-4 overwinning. (verslag) SK Tongeren van haar kant greep met beide handen haar laatste kans om in het titeldebat te blijven door met 0-2 te gaan winnen bij de nummer twee in de rangschikking OH Leuven. (verslag)

Walhain dat tot en met deze speeldag ook ambities mocht koesteren i.v.m. de tweede periodetitel kwam thuis niet verder dan een 3-3 gelijkspel tegen UR Namur. In de middenmoot pakte WS Woluwe de drie punten na een 0-2 overwinning op Francs Borains. Ook Kelmis blijft ongestoord in het midden van het klassement staan na de 0-1 overwinning op Kermt-Hasselt. Diegem Sport van haar kant blijft al het goeds bevestigen, deze keer ging rode lantaarn Excelsior Veldwezelt met 4-0 voor de bijl.

In de strijd tegen de degradatie ging Seraing RUL met een 0-0 gelijkspel een puntje halen in het Tiense Bergéstadion. Een uitslag waar KVK Tienen niet veel mee opschiet. In een andere zespuntenwedstrijd kwamen Bocholt VV en Charleroi Marchiénne niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Uitslagen
Stand (ook klassement van tweede periode)
Statistieken
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties