Monaco moeizaam voorbij Montpellier

Monaco heeft zich niet zonder moeite ontdaan van tweedeklasser Montpellier in de kwartfinale van de Coupe de la Ligue. De Monegasken wonnen met 1-2.

In de eerste helft werd er niet gescoord. Het was pas vlak voor het uur dat Sheyi Emmanuel Adebayor de score opende met een schot dat via de paal in het doel van keeper Laurent Pionnier ging. De doelman had tegen dit doelpunt geen verhaal. De negentienjarige Olivier Veigneau verdubbelde een klein kwartier voor het einde van de wedstrijd de score, maar enkele minuten later lukte Jérôme Lafourcade de aansluitingstreffer. Zo was het nog even beven voor de Monegasken, maar in de problemen kwam de ploeg van Didier Deschamps niet meer...

Montpellier-Monaco eindigde dus op 1-2. De tweedeklasser bewees woensdagavond wel dat het klaar is voor de Franse hoogste klasse.