Shevchenko mogelijk lange tijd buiten strijd

Shevchenko mogelijk lange tijd buiten strijd
Foto: © SC

Andreï Shevchenko werd vannamiddag tijdens de wedstrijd van zijn club AC Milan tegen Bologna geblesseerd afgevoerd. Hoewel er maar pas morgen de eerste onderzoeken zullen gedaan worden, is het nu al duidelijk dat Milan het de eerste weken zonder haar Oekraïnse topspits zal moeten doen.

"Andreï Shevchenko heeft een groot gat in de spier van het scheenbeen van zijn rechterbeen." Dat zijn woorden van Jean-Pierre Meersseman, de Belgische leider van de medische staf van AC Milan. Verder wist hij te vertellen dat de enkel van Shevchenko niet gezwollen is, maar dat de speler wel pijn lijdt.

De Oekraïnse international kreeg de blessure tijdens een duel met Bologna-verdediger Alessandro Gamberini. Deze laatste trachtte een schot van Sheva te blokkeren, maar zette zijn studs in diens been.

Morgen wordt er na de onderzoeken meer duidelijkheid verwacht omtrent de ernst van de blessure en duur van afwezigheid van Shevchenko. Het is nog onduidelijk om nu al te zeggen of hij het Champions League-duel van 22 februari tegen Manchester United mag vergeten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties