Ibrahim Ba tekent bij Djurgården

Nils Vanbellingen
| 0 reacties
Ibrahim Ba tekent bij Djurgården
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Fransman Ibrahim Ba heeft vandaag een contract van twee jaar bij het Zweedse DjurgÃ¥rdens IF ondertekend. De ex-international die al een tijdlang zonder club zat, trainde de afgelopen maand mee met DjurgÃ¥rden. Nu zijn de de Franse middenvelder en de Zweedse bekerwinnaar tot een overeenkomst gekomen. Omdat Ba in theorie een transfervrije speler is, kan de "overgang" afgesloten worden na de sluiting van de transferperiode.

Ibrahim Ba tekende in de herfst van vorig jaar een eenjarig contract bij het Turkse Rizespor, maar raakte daar al snel in een financiële strijd verwikkeld. Ba kreeg van de Uefa gelijk en werd daardoor een transfervrije speler. De Fransman trok mee op winterstage met DjurgÃ¥rden, en na de stage zouden beide partijen beslissen of er een contract getekend zou worden. Nu zijn beide partijen dus tot een overeenkomst gekomen.

Bij Djurgården zijn ze erg verheugd over de nieuwste aanwinst: "Het is fantastisch dat Djurgården een speler van dit kaliber kan contracteren. Hij heeft zich getoond tijdens de winterstage, en zijn ervaring en kwaliteiten zullen van groot nu zijn voor de ploeg", aldus Djurgården-voorzitter Bo Lundquist. Ba speelde eerder onder andere voor Olympique Marseille en AC Milan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Allsvenskan

Nieuwste reacties