Schandalige accomodatie in Egypte

Ward Bollen
| 0 reacties
Schandalige accomodatie in Egypte
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

De Belgische delegatie schrok zich rot toen ze vandaag in Egypte aankwamen. Het terrein waar woensdagavond gespeeld wordt, bevat nauwelijks een sprietje gras en ligt vol bulten.

Een Belgische bron ter plaatste meldt: "Het is onvoorstelbaar dat ze een Europees land op dergelijke manier ontvangen. Er staat geen gras en er zijn ongelooflijk veel putten. Dit is heel gevaarlijk voor blessures. Vreemd genoeg is dit toch het tweede stadion van Egypte. Maar ook de tribunes laten te wensen over. Alles oogt zeer onveilig." Een Belgische cameraploeg mocht niet filmen in de kleedkamers. Die waren volgens de Rode Duivels zelf van zeer bedenkelijk allooi en niet proper. 

Ook trainer Anthuenis uit z'n ongenoegen: "Ik snap niet dat Egypte als tweede land uit de inspectieronde is gekomen voor het organiseren van het WK in 2010. Alleen Zuid-Afrika bleef hen voor op het Afrikaanse continent. Onze bondsvoorzitter Peeters was zelfs aanwezig bij die inspectie. Met dergelijke toestanden moeten we in de toekomst toch opletten. We moeten ons beter informeren." De Belgische delegatie noemt de hele situatie "verontrustend" en is "verbijsterd". Er is zelfs nog niet geweten wie de scheidsrechter is morgenavond ...

Om 20u00 onze tijd trappen Egypte en België er af voor de internationale oefenpot.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties