Nog één ding telt: het kampioenschap

Truyens Himke
| 0 reacties
Nog één ding telt: het kampioenschap
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na een weekje van rust komt er dit weekend terug actie op de terreinen van derde A. Het startschot voor de laatste tien speeldagen van het seizoen wordt zaterdag om 19.30 uur gegeven in Oost-Vlaanderen.
 
Twee periodetitels en een paar rake klappen werden er reeds uitgedeeld; Denderleeuw en Torhout zijn reeds zeker van een plaats in de loterij naar twee nationale.
Maar nu is het moment van de waarheid, wie promoveert er rechtstreeks en wie degradeert. Deze vragen zullen tijdens de komende weken steeds duidelijker worden. Het belooft alvast een spannende strijd te worden.
 
De 21ste speeldag gaat zaterdag van start met de wedstrijd tussen Denderhoutem en Sporting West en een half uur later gaat in Mechelen de bal aan het rollen in de wedstrijd KVM – Wetteren.
 
Buiten de twee zaterdagwedstrijden wordt alles op zondag gespeeld. Waregem, FCN Sint-Niklaas, Denderleeuw, Evergem, Lyra en Cappellen zetten allen de poorten van hun stadion wijd open. Zij ontvangen respectievelijk Torhout, Wevelgem, Maldegem, Turnhout, RC Mechelen en Bornem.
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties