Totti niet naar Juventus

Totti niet naar Juventus
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

'Francesco Totti komt niet naar Juventus.' Dat zijn de woorden van algemeen directeur Luciano Moggi van Juve. De voorbije weken werd er hier en daar gefluisterd dat het enfant terrible van de Serie A wel eens de overstap zou kunnen maken naar het Stade Delle Alpi. Niets van aan dus.

Moggi ziet trouwens geen redenen om de Italiaanse international in te lijven. De huidige aanvallers, Ibrahimovic, Trezeguet, Del Piero en Zalayeta, kwijten zich met verve van hun taak. De koppositie in de competitie en de Champions League - successen zijn daar het mooie resultaat van. Volgend seizoen kan de Oude Dame ook nog rekenen op het aanvallend geweld van de Roemeen Adrian Mutu. Al liet de club ook al weten dat een uitleenperiode tot de mogelijkheden behoort voor de ex-speler van Chelsea.

Hoewel trainer Capello en spelers Zebina en Emerson aan het begin van het seizoen al dezelfde stap zetten, lijkt een transfer onmogelijk. Totti zelf ziet ook af van een eventuele verhuis naar Turijn. Het boegbeeld van AS Roma zegt dat hij dit de trouwe fans niet kan aandoen. Hij ziet een transfer naar Juve als teken van verraad. Pikant detail: Enkele weken geleden keerde Giallorossi-fans zich tegen hun nummer tien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties