La Louvière woedend op Vanhove

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
La Louvière woedend op Vanhove
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens La Louvière is niet de hevige sneeuwval, maar wel Antoine Vanhove de schuldige aan het uitstellen van de bekerpartij tegen Club Brugge. De Wolven vermoeden dat Vanhove een scheidsrechter naar Tivoli stuurde om het veld af te keuren.

Groot was de verbazing op Tivoli toen scheidsrechter
Goudeseune gisteren het veld kwam keuren. Dat is opmerkelijk, gezien niet Goudenseune, maar Vermeirsch woensdagavond het duel moest leiden. Bovendien werd het veld wel erg vroeg gekeurd.

Stéphane Pauwels, manager van La Louvière, vermoedt kwaad opzet. “Ik hoop dat meneer Goudeseune, die oordeelde dat ons veld door de ijzel onbespeelbaar was, gemerkt heeft dat er niet één sneeuwvlokje op het gras lag. Volgens mij viel er op het veld wél perfect te voetballen”, aldus Pauwels, die tevens insinueerde dat Vanhove de schuldige was. Vanhove, die zowel in het bestuur van Club Brugge als in dat van het Sportcomité zit, zou de opdracht gegeven hebben om het veld dinsdag al te keuren. Zo kon de Bruggeling vermijden dat spelers en supporters voor niets naar Tivoli afzakten, indien het duel pas enkele uren voor de aftrap afgelast zou worden.

Ondertussen heeft men al een nieuwe datum gevonden voor het duel. Zonder ongelukken zullen beide teams op 6 april elkaar eindelijk ontmoeten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties