Shevchenko klaar voor Roma

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Shevchenko klaar voor Roma
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AC Milan mag volgende week Andriy Shevchenko op het veld verwelkomen. De Oekraïner lijkt hersteld van zijn kaakbeenbreuk die hij 3 weken geleden opliep in een kopduel met Simone Loria van Cagliari. Door deze blessure moest de Wereldvoetballer van het Jaar al de dubbele confrontatie met Manchester United missen.

"Sheva doet het goed en ik denk dat hij speelklaar geraakt voor de wedsstrijd tegen Roma volgende zondag", verklaart Rossoneri-coach Marco Ancelotti in de Italiaanse pers. "Hij kent momenteel geen fysieke problemen en heeft de trainingen al hervat met lopen, op doel schieten en al de rest wat een voetballer op een veld doet. Het wordt alleen afwachten of hij zich klaar voelt voor een kopbalduel."

Shevchenko zal meer dan waarschijnlijk met een beschermend masker spelen. De speler heeft twee titanium platen ingeplant gekregen om zijn kaakbeen te verstevigen. De extra bescherming is misschien wel een goede zaak voor de Oekraïniër, rekening houdend met het verleden. Hij werd al twee keer geopereerd aan zijn neus en had al een keer af te rekenen met een gekloven lip.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties