Adriaanse gegeerd over Het Kanaal

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Adriaanse gegeerd over Het Kanaal
Foto: © SC

Manchester City lonkt naar Co Adriaanse om volgend seizoen Kevin Keegan op te volgen. Keegan stapte afgelopen weekend ontgoocheld op nadat City met 0-1 verloor van Bolton Wanderers. Met Adriaanse hoopt de club terug een stap in de goede richting te zetten.

Na 3,5 jaar hield Kevin Keegan het voor bekeken bij City. Het laatste jaar kreeg hij de club, ondanks de vele dure aankopen, niet meer op het goede spoor zodat zijn ontslag er één was van een aangekondigde kroniek. Voorlopig heeft Stuart Pearce de leiding over de ploeg, maar volgend jaar wil City Adriaanse zijn gedroomde kans in het buitenland geven. Bij de stadsgenoot van United lopen ze hoog op met de trainingsmethoden van onze noorderbuur. Ze hopen dat hij de ploeg weer mooi aanvallend leert voetballen.

Adriaanse zelf gaf al aan AZ na het lopende seizoen te verlaten voor een buitenlandse club. Anderlecht en Club Brugge flirtten al openlijk met de eigenwijze Amsterdammer maar beide Belgische clubs lijken zich (voorlopig) vast te houden aan hun eigen trainers.




Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties