Bayern op kop, Wolfsburg krijgt slaag

Niet zonder moeite heeft Bayern de punten kunnen thuishouden tegen Hansa Rostock, na een zwakke partij van Munchen werd het toch nog 3-1.

In de 16e minuut kwamen de bezoekers door Morhle op voorsprong, op slag van rust scoorde Lucio tegen.
Pizarro in de 75e en Ballack vanop de stip in de slotminuten zorgden voor de zuinige zege, zo komt Munchen alvast voor één dag op kop.

De ploeg van Eric Gerets heeft een serieus pak slaag gekregen in Bochum, met een ruststand van 4-0 viel er ook niets meer te rapen voor de mannen van Wolfsburg.
In de tweede helft werd het zelfs nog 5-0 waarna de thuisploeg wat gas terug nam en zo kon Petrov een echte blamage nog verhinderen, 5-1.

Monchengladbach met Van Kerckhoven, Daems en Thijs leed nog maar eens en uitnederlaag, ditmaal in Hannover.
Nochtans was het goed begonnen voor de Fohlen met een vroeg doelpunt van Sverkos, na de koffie ging de ploeg echter tenonder aan een enthousiaste thuisploeg die de drie punten nog wist thuis te houden, 2-1.

Borussia Dortmund ging met 2-3 winnen in Hamburg waar Mpenza ook nog eens twintig minuten mocht meespelen.
Ewerthon scoorde de winning-goal in de 87e minuut.

Leverkusen hield zuinig met 2-0 de punten thuis tegen een zwak FC Kaiserslautern en behoud zo de kans op Europees voetbal.

Bremen nam de punten mee uit Nurnberg, 1-2.

Hertha Berlijn won overtuigend tegen Bielefeld met 3-0 en blijft
zo stevig op de vijfde plaats, goed voor een UEFA-Cup ticket.