Geen 6 op 6 voor K.Merksplas S.K. tegen Vlimmeren

Lekker voetbalweertje, véél volk (bijna 300 betalende supporters) en twee ploegen die ervoor wilden gaan - enerzijds Vlimmeren dat belust was op revanche voor het 0-1-verlies in de heenmatch, plus het feit dat ze móesten winnen om nog enige titelkans te behouden en anderzijds een MSK dat als enige ploeg van de reeks een 6 op 6 kon halen tegen Vlimmeren - alles zat vooraf dus mee om er een aangename voetbalnamiddag van te maken...

De wedstrijd begon aardig, gretig spel langs beide zijden, de supporters hadden vlug door dat het geen saai matchke zou worden.

16' mooie dieptepas van Bart Wilmsen op Peter Duchene die de bal in een tijd op doel wil trappen, maar door het hobbelige veld botste de bal net voor hij wou trappen en weg kans..

17' snelle combinatie van MSK: Duchene via Steven Braspenning tot bij Bart Wilmsen die de voorzet mooi in doel devieerd: 1-0

19' gevaarlijke counter via Koen Verhoeven, Peter Duchene tot bij Bart Wilmsen doch afgeblokt.

22' paniek bij doelman Kurt Verhoeven van Vlimmeren die de bal slecht wegwerkt, maar Peter Duchene kon van deze situatie jammer genoeg niet profiteren. Nog geen minuut later wéér doelman Verhoeven in actie... hij neemt een terugrollertje niet goed op de schoen, zodat de bal achter hem in hoekschop caprioleert.

26' Hoekschop Kim Claes totbij Duchene, die de bal in één tijd naast trapt

33' kleine tegenstoot Vlimmeren, maar weinig problemen voor de MSK-defensie

39' hoge Vlimmerenvoorzet vanop rechts, maar Speltincx kopte een metertje over

40' even concentratieverlies bij MSK, balverlies Tom Sels, meteen diep gespeeld en de bezoekers rondden deze aanval netjes af via De Prins: 1-1, de eerste échte kans van Vlimmeren en meteen de gelijkmaker. Ook meteen de ruststand 1-1.

Na rust was het even wachten op direct doelgevaar, de duels bleven scherp maar de scheids trok sneller de gele kaarten.

67' Peter Duchene alleen voor de doelman, maar moest net iets te ver naar de buitenkant uitwijken zodat zijn schot kracht en scherpte miste en de bal belandde in het zijnet.

82' de ingevallen Benny Verheyen zet zich al wroetend en wringend door langs en tussen enkele Vlimmerse verdedigers, net voor de grote rechthoek werd hij omvergehaald door G. Mathijssen, op dat moment de laatste man, dus de rode kaart en MSK nog bijna tien minuten tegen 10 bezoekers.

84' de daaropvolgende vrije trap van Duchene, wordt uit de hoek gehaald door de doelman

86' schot van de ingevallen Benny Verheyen, maar ver naast

87' voorzet Peter Duchene, maar de doelman redt prachtig

88' hoge voorzet vanop links richting Yves Van Herpe, die de bal in één tijd nipt over schiet.

Einduitslag: 1-1

Een resultaat waar vooral Vlimmeren tevreden mee mag zijn omdat er voor MSK, mits iets meer geluk toch wel een extra doelpuntje in zat. Winnaar van het weekend is Branddonk - nadrukkelijk aanwezig in de MSK-kantine - dat volgende week kampioen kan spelen.

Zaterdagmiddag 26/03 om 14.30 speelt MSK de inhaalwedstrijd op het veld van SKS Herentals.