Meer nieuws uit Club Brugge

Meer nieuws uit Club Brugge
Foto: © SC

Ivan Gzovdenovic speelt volgend seizoen terug voor Club Brugge. De linkspoot werd dit seizoen verhuurd aan Metz met een optie tot aankoop. Deze optie moest in april gelicht worden.

Metz ziet nu echter af van een definitieve aankoop. Men is bij de Franse club wel tevreden over de Serviër, maar door de zware knieblessure die hij heeft opgelopen, wil men de optie niet lichten. Hierdoor keert Gvozdenovic terug naar Club Brugge, waar hij nog een contract heeft tot 2007. Hij hoopt binnen de vier maand terug topfit te zijn en dan het gevecht met Michaël Klukowski aan te gaan voor de plaats van linksback.

Tomislav Butina is bereid zijn contract, dat in 2006 afloopt, te verlengen. Er was al een eerste verkennend gesprek en volgens de doelman zal het niet moeilijk zijn om tot een akkoord te komen. De Kroaat zou liefst een meerderjarig contract ondertekenen.

Sportleider Marc Degryse ontkende dat er gesproken is met Ndri Romaric van Beveren of Dario Smoje van AA Gent. Wel ontkende hij niet dat Club interesse heeft in beide spelers.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties