Marco Nijs roert zich in het degradatie debat

Mario Lelievre
| 0 reacties
Marco Nijs roert zich in het degradatie debat
Foto: © SC

STVV versterkte zich met Marco Nijs. De 25-jarige linkshalf komt over van KV Oostende en kwam eerder uit voor St. Overpelt, Kermt Hasselt, KV Mechelen en FC Denderleeuw. Nijs, afkomstig en woonachtig te Mol, werd geboren op 11 september 1979. Op zijn palmares prijkt de titel met KV Mechelen in 2de klasse. 

Marco stond ook in de belangstelling van RKC Waalwijk en NAC Breda. Het was deze Kempenzoon die Anderlecht enkele maanden geleden de 0-1 thuisnederlaag tegen KV Oostende aansmeerde. Nijs tekende reeds donderdag voor geel-blauw, maar uit respect voor de wedstrijd KV Oostende-FC Brussels vroeg hij ons persoonlijk om zijn transfer pas na deze wedstrijd bekend te maken. Wij liepen Marco donderdag namiddag tegen het lijf en mochten volgende reacties optekenen: "Ik ben opgelucht dat de transfer achter de rug is en dat ik volgend seizoen voor de kanaries in actie zal kunnen treden". "Ik heb al wat pech gehad in het voetbal en ben daarom uitermate tevreden met deze vlotte afhandeling", aldus nog Marco Nijs. 

Kersverse kanarie Marco Nijs wist gistenavond de levensbelangrijke wedstrijd van die andere degradatiekandidaten KV Oostende en FC Brussels met 1-0 te beslechten in het voordeel van de kustjongens.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties