Beveren: fans uiten ongenoegen

Thierry Van Uffelen
| 0 reacties
Beveren: fans uiten ongenoegen
Foto: © SC

Bij Beveren lijkt de magie van de Ivorianen uitgewerkt. De resultaten van de heenronde zijn gewoonweg schandalig te noemen. En nu Beveren meer dan 30 punten heeft denken ze op het veld al aan vakantie i.p.v. de wedstrijd. Dit leidt dat Beveren op drie speeldagen van het einde nog kan degraderen.

De supporters zijn vooral het gebrek aan inzet beu, dit bereikte een hoogtepunt vorige speeldag tegen La Louvière. Alle bussen zaten vast in de file en de meeste supporters arriveerde pas aan de rust op Tivolie. Wat ze de tweede helft te zien kregen was een slag in het gezicht. Al die uren op de bus, het betalen van een ticket, allemaal voor enkele voetballers die er geen zin meer in hebben. Het gebrek aan inzet is al enkele maanden aan de gang.
Daarbij komt dan nog eens dat de eigen spelers geen kans krijgen. Maar dat een Ivoriaan, die nog niks heeft bewezen in België, toch de voorkeur krijgt op eigen jeugd die wel al bewezen heeft het niveau aan te kunnen.

Op de websites van alle supporterclubs staat de volgende mededeling:

Ondanks de warmere temperaturen voelt de gemiddelde KSK Beveren-supporter zich steeds meer in de kou staan. Het ongenoegen, dat al sinds de terugronde van vorig seizoen sluimert, bereikte zaterdagavond in La Louvière een triest hoogtepunt. Verschillende supportersclubs hebben nu besloten de handen in elkaar te slaan om dit ongenoegen uit te schreeuwen, voor het echt te laat is.

Hieronder vindt u een overzicht van wat er te gebeuren staat

1. Er werd gezamenlijk een perscommuniqué opgesteld met daarin alle grieven over spelers, bestuur en de richting waarin Beveren evolueert. Dit communiqué zal de volgende dagen verspreid worden in de media.

2. Naast het uitgebreide perscommuniqué werd een eisenbundel gericht aan spelers en bestuur opgesteld.

3. De mogelijkheid van een gezamelijke persconferentie van de supportersclubs wordt onderzocht (over het waar en wanneer wordt woensdag vergaderd).


OPROEP AAN DE SUPPORTERS

Voor de thuiswedstrijd van zaterdag 7 mei tegen Standard roepen wij alle supporters op hun ongenoegen kenbaar te maken door middel van de massale aanwezigheid van zwarte vlaggen en zwart plastic.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties