Creyf's en Plopsaland verzorgen sfeer op Kiel

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Creyf's en Plopsaland verzorgen sfeer op Kiel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Creyf's pakt opnieuw uit met een stunt. Het interimkantoor wil door middel van pruiken extra sfeer in het stadion van Germinal Beerschot brengen. Dat is niet de eerste keer, want bij de thuiswedstrijden tegen La Louvière en Racing Genk pakte Creyf's uit met een identieke stunt.

De bedoeling is dat alle supporters morgen naar het stadion komen met hun paars-witte pruik om zo de wedstrijd tegen Sint-Truiden bij te wonen. Dankzij een samenwerking met Plopsaland kunnen alle jeugdvoetballers met hun pruik op de foto met Kabouter Plop en Kabouter Kwebbel. Zij zullen aan de Creyf's Job Corner naast het Themacafé staan. Bovendien maken alle deelnemers kans op 1 van de 25 duotickets voor Plopsaland. 

Ook bij andere clubs liepen al gelijkaardige initiatieven. Zo kregen de supporters van Lierse en Sint-Truiden ook aan pruiken met hun clubkleuren aangeboden.

Het interimkantoor Creyf's schenkt de clubs 100 gratis tickets, waarmee de jeugdspelers op zondag 29 mei naar Plopsaland kunnen afzakken. Daar zijn ze van harte uitgenodigd op de grote Plopsaland Jeugdvoetbaldag, waar ook enkele profvoetballers zullen aanwezig zijn.


Voor meer info kan u altijd het volgende persbericht consulteren:
http://www.germinal-beerschot.be/ArtikelData/creyfs.pdf

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties