Overige wedstrijden op de laatste speeldag

Ook in Monchengladbach zal nog veel werk aan de winkel zijn om volgend seizoen wat beter uit de verf te komen.

In de BayArena kregen de Fohlen nog een ferme pandoering. Ze waren nochtans in de 2e minuut op voorsprong gekomen door ex-Bayer Neuville en konden dit volhouden tot kort voor rust Berbatov gelijk maakte.
Na de koffie stond er geen maat op de thuisploeg en nog tweemaal BerbatovVoronin en Franca zorgden voor de nog niet eens overdreven 5-1.
Van kerckhoven viel geblesseerd uit, Thijs en Van Hout speelden de hele match.

Bochum won weer, ditmaal met 0-1 in Hamburg maar de eindspurt kwam wel wat te laat.

Mainz05 won zijn laatste wedstrijd in Nurnberg met 1-2 en kan terugblikken op een geslaagd jaar.

Schalke stelde de Champion League plaats zelf veilig door met 2-3 te winnen in het reeds veroordeelde Freiburg.

Dortmund
won na een zwakke partij tegen Rostock met 2-1, een doelpunt van de maand door de 17-jarige Marc-André Kruska.

Wolfsburg tenslotte kon ook nog eens winnen, met 1-2 in Bielefeld en komt uit in de Intertoto.