Volgende week nieuwe coach voor Palermo

K M
| 0 reacties
Volgende week nieuwe coach voor Palermo
Foto: © SC

Palermo-voorzitter Maurizio Zamparini kondigde vandaag aan dat hij volgende week maandag of dinsdag de nieuwe hoofdtrainer zal voorstellen. Het contract van huidig coach Francesco Guidolin loopt op het einde van het seizoen af en dat zal niet verlengd worden ondanks de kwalificatie voor de Uefa-Cup.

Grootste kanshebber lijkt Gigi Del Neri. Voor Del Neri zou het zijn vierde club in twaalf maanden zijn na Chievo Verona, FC Porto en AS Roma. Een andere kanshebber is Zdenek Zeman. Zijn contract bij Lecce loopt na dit seizoen af, maar Palermo is niet de enige gegadigde.

Andere kandidaten zijn Claudio Ranieri, dit seizoen ontslagen bij Valencia, en Cesare Prandelli. Deze laatste is naar eigen zeggen terug klaar om ergens hoofdtrainer te worden nadat zijn vrouw herstelde van een zware ziekte. Het is dus afwachten tot begin volgende week om te weten wie de nieuwe coach van Palermo wordt, tenzij Zamparini weer eens een bocht van 180 graden maakt. Dat zou niet de eerste keer zijn dat de flamboyante voorzitter zoiets veroorzaakt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties