Zeman verlaat Lecce, Papadopulo weg bij Lazio

K M
| 0 reacties
Zeman verlaat Lecce, Papadopulo weg bij Lazio
Foto: © SC

Er lijkt een grote trainerswissel op gang te komen in Italië. Nadat eerder Palermo al van trainer wisselde en nog verscheidene clubs zoals Fiorentina en AS Roma op zoek zijn naar een nieuwe trainer, hebben nu ook Lecce en Lazio Roma de samenwerking met respectievelijk Zdenek Zeman en Giuseppe Papadopulo stopgezet.

Zeman had deze ochtend nog een gesprek met voorzitter Enrico Semeraro. Tijdens dat gesprek werd beslist dat het aflopende contract van de Tsjechische tacticus niet zal verlengd worden.

Zeman werd de laatste weken met tal van andere clubs in verband gebracht zoals AS Roma, Fiorentina, Lazio Roma, Genoa en Cagliari. Het lijkt er dan ook op dat hij niet lang zonder club zal zitten. Mogelijke opvolgers voor Zeman zijn Delio Rossi, die eerder als eens coach van Lecce was, en huidig Cagliari-coach Daniele Arrigoni.

Giuseppe Papadopulo verklaarde dan weer vandaag dat hij Lazio Roma zal verlaten nadat gesprekken over een contractverlenging op niks waren uitgedraaid. Ook hier zijn er verschillende namen om de ontslagen coach op te volgen al sloot president Claudio Lotito de komst van Giovanni Trapattoni gisteren uit. Mogelijke kandidaten zijn Giancarlo Camolese, Zdenek Zeman, Delio Rossi en Mario Somma.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties