Kromkamp is kwaad door mislukte transfer

Kristof Somers
| 0 reacties
Kromkamp is kwaad door mislukte transfer
Foto: © SC

FC Porto van Adriaanse lijkt nu eerste weg naar buitenland

Jan Kromkamp
kan met zijn woede geen blijf meer. Valencia wilde de rechtsback tekenen, maar donderdag haakten de Spanjaarden plots af. “Het spreekt voor zich dat ik enorm teleurgesteld ben, ook in de houding van AZ en ook ten opzichte van mij”, zegt de verdediger in een gesprek met Voetbal International.

“Het heeft allemaal veel te lang geduurd”, vertelt Kromkamp verder. “Waar ik nu vooral behoefte aan heb is rust. Wellicht dat ik van AZ nog even op vakantie mag.”

Naar de reden voor het afhaken van Valencia is het nog altijd gissen. De ene bron vertelt dat de Spaanse topklasser geen bankgarantie voor de transfersom van acht miljoen euro kon voorleggen. Een heel ander verhaal is dat de club geen risico wil nemen met een enkeloperatie van de verdediger van twee maanden geleden.

Toch moet Kromkamp de hoop nog niet helemaal opgeven. Valencia was een tijdje geleden immers in strijd met FC Porto om te mogen onderhandelen met de AZ-speler. Misschien dat Porto nu betere papieren kan voorleggen. “Er is inderdaad nog een kleine kans dat het met Porto rondkomt, maar ik durf ondertussen nergens meer op te hopen”, besluit Kromkamp. Met Co Adriaanse, ex-trainer van Kromkamp, aan het roer bij FC Porto kan er echter nog weinig een transfer naar Portugal in de weg liggen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties