Maxwell wil contract verlengd zien

Kristof Somers
| 0 reacties
Maxwell wil contract verlengd zien
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Maxwell moet het wel naar zijn zin hebben in Amsterdam. De zaakwaarnemer van de Braziliaan liet weten dat zijn poulain graag zijn contract verlengd ziet.
 
En ook Ajax wil graag het contract van Maxwell verlengen. Daarmee zou vermeden worden dat de linkspoot volgend jaar transfervrij vertrekt.
 
In het Algemeen Dagblad vertelt de zaakwaarnemer van Maxwell, Mino Raiola, tot nu toe nog niets gehoord te hebben van het plan van Ajax. “Wij staan open voor een gesprek”, aldus Raiola, “de situatie is wat ons betreft vrij helder. Maxwell heeft altijd het uitgangspunt gehad om in 2005 of 2006 te vertrekken.”
 
Dat zou wel eens kunnen tegensteken, want Maxwell werkt nog aan zijn herstel na een blessure. Pas tijdens de winterstop zou de linksback weer kunnen voetballen. Van een transfer is dus voorlopig geen sprake.
 
Al spreekt de zaakwaarnemer dat tegen. “Als Ajax nu wil praten, kunnen ze bellen voor een afspraak. Maar Maxwell is door zijn blessure niet de zwakkere partij, hij is nog steeds een gewilde speler. Langer dan een jaar zal hij in elk geval niet bijtekenen”, besluit Raiola.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties