Truitje Europacup II winnaar kwijt

Truitje Europacup II winnaar kwijt
Foto: © SC

Piet den Boer is een speler die in de hersenen van alle KV Mechelen supporters gegrift staat. Op 11 mei 1988 scoorde den Boer het enige doelpunt in de finale van de Europacup II tegen Ajax. Maar het shirt waarin hij speelde is de Nederlander kwijt.

Een mooie voorzet van Ohana van op links en een onhoudbare kopbal van Piet den Boer zorgde voor een nooit geziene vreugde in Mechelen. Nog steeds krijgen KVM fans kippenvel bij het denken aan dat ene doelpunt dat Mechelen op de Europese kaart heeft gezet.
Ook voor de maker van het doelpunt, de Nederlander Piet den Boer, is een moment dat in het geheugen gegrift staat.
Maar de ex-spits van KV Mechelen is op zoek naar zijn originele wedstrijd shirt, dat hij enkele jaren geleden uitleende aan een supporter. Piet den Boer is er zeker van dat zijn shirt nog in Mechelen is en hoopt het terug te krijgen. Hij zou het graag inlijsten samen met de medaille die elke speler heeft ontvangen.

Piet den Boer, die op alle momenten de club heeft gesteund, hoopt dat de persoon die in het bezit van het shirt hem dit zal terug bezorgen. Indien iemand info heeft in verband met het shirt, kan hij/zij steeds terecht via het nummer 015-21.82.30 of viainfo@kvmechelen.be.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 16:00 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties