Juve en Roma spelen gelijk

Juve en Roma spelen gelijk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De start van de Serie A editie 2005-2006 komt met rasse schreden dichterbij en de tijd is dus gekomen om serieuze oefenwedstrijden te spelen. Zo namen Juventus Turijn en AS Roma het gisterenavond tegen elkaar op.

De wedstrijd werd gespeeld in het Stadio Adriatico van Pescara en het waren de supporters van Juve die het eerst mochten rechtveren. Het was namelijk Alessandro Del Piero die de bal met zijn rechtervoet binnenkrulde. Roma was echter niet van de wijs gebracht door het tegendoelpunt en Cristian Chivu bracht de ploeg langszij door een vrije trap van Francesco Totti binnen te koppen.

De Romeinen namen in de tweede helft zelfs een voorsprong. Nieuwkomer Rodrigo Taddei wist te scoren op een assist van weeral Totti. Diep in blessuretijd kwam de Oude Dame toch nog langszij. Del Piero werd in het strafschopgebied foutief gestuit en de kapitein van Juve trapte de penalty zelf binnen.

JUVENTUS (4-4-2): Buffon (Chimenti 46'); Zebina, Thuram (Kovac 57'), F. Cannavaro, Zambrotta; Olivera (Mutu 57'), Vieira, Emerson (Giannichedda 57'), Nedved; Ibrahimovic (Zalayeta 57'), Del Piero. 
ROMA (4-2-3-1): Curci; Bovo, Kuffour (Ferrari 57'), Chivu (Mexes dal 74'), Cufré; De Rossi (Dacourt 57' ), Aquilani (Perrotta dal 57'); Mancini, Totti, Taddei; Nonda (Cassano 46')
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties