Kiezen tussen studies of voetbal

Kiezen tussen studies of voetbal
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

De 18-jarige Kevin Baert wil er over nadenken om alles op het voetbal te gaan zetten. De jonge Antwerpspeler speelt al sinds zijn zevende op de Bosuil, daarvoor was hij actief bij SK Merksem.
Baert mocht vorig seizoen in de eindronde al eens proeven van het grote werk, maar dit jaar mag hij samen met vijf andere jongeren de volledige oefencampagne meemaken.
 
Baert is één van de weinige jongeren op de Bosuil die kans maakt om door te stoten tot de A-ploeg als de competitie van start gaat. De middenvelder zal gebruik moeten maken van zijn snelheid en techniek. Baert meet slechts 1,61 m en weegt een goede 50 kg, van zijn gestalte zal hij het dus niet moeten hebben. Volgens Baert heeft dit zijn voor– en nadelen.  â€œIk schuw geen duels en zal nooit mijn gestalte gebruiken als excuus”, aldus Baert.
 
Kevin Baert beleefde vorige week op amper 18-jarige leeftijd al een eerste hoogtepunt in zijn carrière toen Manchester United op bezoek kwam. Baert wou dolgraag het truitje van Wayne Rooney, maar de blessure van de Engelse spits gooide roet in het eten.  â€œHet is het truitje van Richardson geworden, maar voor mij is dit een even groot souvenir.”
 
Vanavond speelt Antwerp zijn zoveelste vriendschappelijke wedstrijd op Wevelgem City.  De rood-witten zullen het wel moeten stellen zonder Verjans (enkelband), Lavan (buikspieren) en Tomsin (meniscus). Ook de deelname van De Witte is hoogst onwaarschijnlijk.

Aftrap op de poezelhoek om 19u.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties