PSV heeft vervanger voor Bouma

Harald Berings
| 0 reacties
PSV heeft vervanger voor Bouma
Foto: © SC

De kans is groot dat Michael Reiziger vandaag, op de allerlaatste dag van de transfermarkt, een contract tekent bij het Nederlandse PSV Eindhoven. Onze noorderburen willen hem graag aantrekken als vervanger voor Wilfred Bouma, die eerder deze week naar Aston Villa vertrok. 

Vanmiddag doorloopt Reiziger de medische test, het laatste obstakel dat hem van twee seizoenen PSV scheidt. De ex-spelers van onder andere FC Barcelona had nog een contract tot midden 2006 bij zijn club Middlesbrough, maar kan volgens zijn zaakwaarnemer Sigi Lens transfervrij vertrekken.

De 32-jarige Amsterdammer beleefde geen al te best seizoen bij Boro. Door een hardnekkig aanslepende schouderblessure kon hij slechts achttien keer in actie komen. Hij haalde dan ook nooit zijn oude niveau. Ondanks die matige prestaties stond hij in de voorbereiding op het huidige seizoen, en ook in de competitie, steeds in de basiself.

Na het vertrek van Young-Pyo Lee (Tottenham Hotspur) en Wilfred Bouma (Aston Villa) was PSV nog op zoek naar defensie versterking. Na de 'njet' van Joao Pinto (Lokeren) gisterenavond heeft de lampenclub de 72-voudige Nederlandse international kunnen overhalen. Ten laatste vanavond wordt een doorbraak verwacht.

UPDATE: Reiziger wordt op dit moment gekeurd door de medische staf. Daarna zal hij naar alle waarschijnlijkheid zijn contract gaan ondertekenen. "Het was uiteindelijk Cocu die me overhaalde om naar Eindhoven te komen," wist de rechtsback te vertellen in Langs de Lijn op Radio 1, de Nederlandse publieke omroep.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties