KFC Lentezon Beerse - Opex Girls Oostende 6 - 1

KFC Lentezon Beerse - Opex Girls Oostende  6 - 1

Info :

Info :

Beerse herstelt de uitschuiver tegen Exc Kaart.

Eerste helft: Reeds binnen de minuut kwam de thuisploeg op voorsprong. Nele Saelen knalde op doel,  Oostende-doelvrouw Lien Jonckheere verkeek zich en voorsprong voor de thuisploeg. Lentezon had vaker balbezit en veldoverwicht maar de bezoekende counters met Bianca Ternier steeds in de hoofdrol dwongen Veerle Willekens tot enkele puike reddingen. Tinne Vandenberghe en Dorien Truyens diepten de voorsprong verder uit. Bianca Ternier kreeg dan toch waar ze recht op had, een doelpunt (3-1). Even daarna zelfs bijna de aansluitingstreffer na slap uitverdedigen van de thuisdefensie. Anja Poels kon tijdig ontzetten net voor de doellijn.

Tweede helft: Dorien Truyens werkte nog tweemaal beheerst af op goed opgezette aanvallen. Lentezon speelde nog verscheidene grote kansen bij elkaar maar afwerken bleek soms zo moeilijk. Een bedrijvige Sarah Glazemaekers verdiende ook zeker een doelpunt. Dat kon ze uiteindelijk bewerkstelligen op drie minuten voor het eindsignaal (6-1)