Klinkende overwinning, maar niet tevreden

Philippe Crols
| 0 reacties
Klinkende overwinning, maar niet tevreden
Foto: © SC

Feyenoord boekte gisteren tegen SC Heerenveen zijn vijfde zege op rij. De bezoekers stonden 0-1 voor aan de rust en daar was Feyenoord-trainer Erwin Koeman, ondanks dat het nog 5-1 werd, niet tevreden mee. 

Vooral over de eerste helft was Erwin Koeman niet tevreden. "We moeten vandaag stilstaan bij twee totaal verschillende helften", aldus Koeman. "De eerste helft was het aanzien niet waard. In de tweede helft hebben we dat met een betere instelling, beter voetbal en een aantal mooie goals rechtgezet. We zijn daardoor niet afgestraft voor het slechte begin, maar laat dit een grote waarschuwing zijn", sprak Koeman. 

"Wat wij in het eerste halfuur lieten zien, kan echt niet en dat heb ik tijdens de rust in de kleedkamer ook duidelijk laten merken. Het probleem was dat het tempo veel te laag lag en er veel te veel breed werd gespeeld. In de slotfase van de eerste helft ging het iets beter, kregen we nog wel wat kansen, maar op basis van het spel hadden we toen geen doelpunt verdiend", aldus de Feyenoord-trainer.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties