Roussel: "Sfeer van Standard vind je niet in Genk"

Steven Bologne
| 0 reacties
Roussel: "Sfeer van Standard vind je niet in Genk"
Foto: © SC

Zondagavond trekt Standard naar Moeskroen zonder Conceiçao, Léonard en Walasiak. Hierdoor neemt Cédric Roussel wellicht plaats op de bank, uitgerekend daar waar hij zijn eerste goal scoorde voor de Rouches.

“Ik scoorde mijn eerste doelpunt voor de Rouches in Moeskroen. Een moment dat ik niet snel zal vergeten”, opent Cédric Roussel. “Aan het einde van vorig seizoen dacht iedereen dat ik gelanceerd was, dit seizoen moet ik echter plaats ruimen voor een uitstekend in vorm zijnde Mohammed Tchité. Voor mijn speelstijl is het vertrek van Rapaic dodelijk geweest. Elke dag hangen er managers aan mijn telefoon om mij te overhalen. Ik zie mezelf echter tot het einde van het seizoen bij Standard, al zal ik in januari mijn toekomst bij de club moeten herbekijken. Ik denk trouwens dat de club de optie in mijn contract niet zal lichten.”

“Wat er ook zal gebeuren, ik heb op geen enkel ogenblik spijt gehad van mijn beslissing om bij Standard te tekenen. Standard is een prachtige club met schitterende supporters. Tussen de spelers heerst er een schitterende sfeer, zo’n sfeer vind je niet in Genk.” [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties