Ballack dicht bij Inter

Ballack dicht bij Inter
Foto: © SC

Michael Ballack behoort tot de beste middenvelders van de wereld en gegeven het feit dat zijn contract bij Bayern Munchen op het einde van het seizoen afloopt, maakt hem dat tot een gegeerd object. Volgens de geruchten in de voetbalwereld zou Inter Milan het dichtst bij een overeenkomst staan.

De Italiaanse pers meent te weten dat Inter's technisch directeur Gabriele Oriali afgelopen woensdag geluncht heeft met de zakenwaarnemer van Ballack, Michael Becker, en de voorzitter van Bayern, gewezen Interspeler Karl-Heinz Rummenigge.

De meeting vond plaats omdat Inter de goede relatie met Bayern in stand wil houden en op deze manier haar intenties omtrent de Duitse middenvelder wou vrijgeven. Volgens de geruchten is Massimo Moratti, eigenaar van de Milanese club, bereid om Ballack een contract voor vier jaar aan te bieden met een salaris van vier miljoen euro per jaar.

Ook Manchester United en Real Madrid zien de 29-jarige middenvelder wel zitten en Ballack beseft dan ook dat hij niet al te lang meer moet wachten om een beslissing te nemen. Ballack: "Binnen één van de volgende weken maak ik mijn beslissing bekend. Op dit moment is er echter nog niks beslist."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties