Zokora bovenaan lijstje Ferguson

Philippe Crols
| 0 reacties
Zokora bovenaan lijstje Ferguson
Foto: © SC

Didier Zokora, die nog niet zo lang geleden bij Genk speelde, staat al langer dan vandaag in de belangstelling van enkele topclubs en Manchester United in het bijzonder. Die interesse wordt nu blijkbaar zeer concreet. 

Manchester United zou de verdedigende middenvelder graag al tijdens de winterstop naar Old Trafford halen. Roy Keane is immers niet meer van de jongsten en bij United zelf is er niet echt een opvolger voor de Ier. Bij het Franse Saint Etienne zou die volgens Sir Alex Ferugson dus wel rondlopen in de persoon van Didier Zokora. De voorzitter van de Franse club had een prijs van 12 miljoen euro op het hoofd van de Ivoriaan geplakt en had nog niet zo lang geleden ook gezegd dat hij zijn speler tijdens de winterstop wel wilde verkopen. Op die stappen keerde hij nu echter terug, want hij zou Zokora niet kwijt willen spelen voor de zomer. 

Dat United tijdens de winterstop eens wil gaan winkelen op de transfermarkt is bekend. Ferguson krijgt daarvoor trouwens om en bij de 15 miljoen euro. Daarmee zou Zokora dus kunnen worden gekocht. Een groot voordeel voor de Engelsen is het feit dat de ex-Genkenaar na de winterstop ook nog Europees in actie kan komen voor United. De vraag is dus echter of de voorzitter zijn middenvelder al wil verkopen tijdens de winterstop.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties