Juha Reini terug op een voetbalveld

Juha Reini terug op een voetbalveld
Foto: © SC

De Fin Juha Reini, een drietal jaar geleden nog in dienst bij RC Genk, is na zestien maanden blessureleed eindelijk terug klaar voor dienst. Hij hoopt nu met een rentree bij Jong AZ zijn carrière terug op het juiste spoor te brengen. Naar eigen zeggen is het voor hem de allerlaatste kans.

Na zijn overstap van Genk naar Alkmaar heeft de verdediger door verschillende blessures nog niet kunnen brengen, wat hijzelf en de club gehoopt hadden. Het was vooral een chronische achillespeesblessure die hem lang parten speelde.

Reini speelde zijn laatste wedstrijd in de hoofdmacht van AZ op 16 mei 2004. Tegen Jong RKC kwam de verdediger dus na zestien maanden afwezigheid opnieuw tussen de lijnen. Na de eerste helft hield hij het al voor gezien. Het eindresultaat voor AZ was trouwens niet goed, het verloor met 5-2. 

Reini is vastbesloten in zijn besluit dat als hij nog eens een blessure oploopt hij beter meteen stopt met voetballen. Het contract van de Fin loopt trouwens af op het einde van dit voetbalseizoen. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties