Bayern laat Van der Vaart koud, Ballack ontkent geruchten

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Bayern laat Van der Vaart koud, Ballack ontkent geruchten
Foto: © SC

Bayern München is op zoek gegaan naar een vervanger voor Michael Ballack nu hij de Beierse club dreigt te gaan verlaten op het einde van het seizoen. Eén van de kandidaten om hem op te volgen is de Nederlander Rafael Van der Vaart. Die verhuisde vorig seizoen van Ajax naar Hamburg SV en speelt er momenteel de pannen van het dak. Maar Rafael Van der Vaart lijkt niet geïnteresseerd in een verhuis naar Bayern. 

"Ik heb geen interesse. Ik wil bij HSV iets opbouwen", zegt Van der Vaart in Hamburger Abendblatt. "Ik voel me nog niet klaar voor een transfer. Geld speelde bij mij nooit een rol. Ik wil vooral plezier in het spelletje hebben", aldus de Nederlander.

Ballack wordt volgens de Engelse pers in verband gebracht met Manchester United. Op Old Trafford zou de steunpilaar van Bayern en de Duitse nationale ploeg een jaarsalaris van negen miljoen euro kunnen verwachten. Ook Real Madrid, FC Barcelona en Arsenal azen op Ballack die op het einde van het seizoen transfervrij is bij Bayern.

Ballack wijst ondertussen ook alle geruchten van de hand dat hij al afspraken zou gemaakt hebben met een club. Hij zei dat een langer verblijf bij Bayern nog steeds tot de mogelijkheden behoort, al maakte hij er nooit een geheim van dat hij een buitenlands avontuur ambieert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties