Maaskant denkt niet aan opstappen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Maaskant denkt niet aan opstappen
Foto: © SC

Willem II is bezig aan een wel erg zwakke reeks in de Nederlandse Eredivisie. Gisterenavond verloor het voor de vierde keer op rij een competitiewedstrijd. In het Willem II-stadion won Vitesse Arnhem met 3-4. De laatste keer dat de Tilburgers nog eens konden winnen was op 24 september tegen ADO Den Haag. 1-0 werd het toen.

Er wordt ondertussen al vlot gespeculeerd over de toekomst van trainer Robert Maaskant bij Willem II. Zelf denkt de trainer die naam maakte bij RBC Roosendaal nog niet aan opstappen. Hij gaf al aan dat hij de handdoek niet zelf in de ring wil gooien. Nochtans denken de supporters en enkele spelers daar helemaal anders over. De nederlaag van gisterenavond zette Maaskant alvast nog meer onder druk.

Maaskant zei dat hij nog steeds strijdlustig is en dat wat hem betreft hij volgende week nog altijd oefenmeester van Willem II zal zijn. Hij begrijpt dat de media en de supporters roepen en dat er ontevreden wisselspelers zijn, vindt hij niet meer dan normaal. Volgens Maaskant heeft het bestuur nog altijd het volste vertrouwen in hem.

Maar dat laatste valt te betwjifelen. Ook vanuit het management van de Tilburgse club komen al enkele signalen dat ze niet tevreden zijn met de gang van zaken onder Maaskant. Het is dus nog zeer twijfelachtig of Maaskant volgende week nog op de bank zal zitten. Willem II staat nu voorlaatste met acht punten. Dat zijn er vijf meer dan rode lantaarn en ex-club van Maaskant RBC en één minder dan ADO Den Haag. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties