Portillo: 'Club moet me met liefde behandelen'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Portillo: 'Club moet me met liefde behandelen'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Staat Javier Portillo zaterdagavond tegen La Louvière in de basis of niet? Het is een vraag die menig Club Brugge – supporter bezighoudt. De Spanjaard kon voorlopig nog maar zelden overtuigen, al was hij in de duels tegen AA Gent en Rapid Wenen wel van goudwaarde. Maar wanneer kan hij zijn prestaties eens bevestigen? Het Laatste Nieuws ging op onderzoek.

“Het lijkt of ik altijd de schuld krijg van de slechte resultaten”, zucht Portillo. “Als Club wint, dan krijgt de hele ploeg complimenten. Maar als we verliezen, dan slik ik alle verwijten. Ze vergeten wel dat ik al vijf doelpunten heb gescoord met zes wedstrijden minder op mijn conto. Het is trouwens niet goed voor een speler om zo onregelmatig aan de bak te komen. Club Brugge moet me liefdevol behandelen.”

“Of het mij stoort dat het tussen Lange en mij lijkt te gaan?”, gaat Portillo verder. “Het deert me niet dat Balaban buiten schot blijft. Maar ik denk dat Rune Lange en ik probleemloos samen in de spits zouden kunnen spelen. Hij is een fantastische speler waar ik veel respect voor heb. De beslissing ligt echter in de handen van de trainer. Wat hij me ook vertelt, daar leg ik me bij neer." [BA]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties