ManU, Wigan en Boro winnen in League Cup

Dirk Pieters

Manchester United - West Brom 3 - 1

Manchester United kon thuis makkelijk afstand nemen van West Bromwich Albion. De thuisploeg, zonder Van Nistelrooij en Wayne Rooney, won haar wedstrijd met 3-1. Christiano Ronaldo bracht United al na twaalf minuten op voorsprong van op de stip. Amper vijf minuten later stond het al 2-0 dankzij een doelpunt van Saha. Na de rust zorgde O’Shea voor de 3-0. West Brom kon nog milderen via Ellington tot 3-1.

Wigan - Newcastle 1 - 0

De derde in stand, Wigan Athletic, kon na twee verloren competitieduels eindelijk nog eens winnen. De thuisploeg won met het kleinste verschil van Newcastle United. De wedstrijd leek lange tijd op een 0-0 te gaan eindigen, maar Connolly besliste er twee minuten voor tijd anders over. De Wigan-speler had geen probleem om de strafschop om te zetten.

Middlesbrough - Chrystal Palace 2 - 1

Ook Middlesbrough heeft de kwartfinales bereikt. De thuisploeg won met 2-1 van Chrystal Palace. De bezoekers uit Londen kwamen wel op voorsprong na een eigen doelpunt van Queudrue. Toch kon Middlesbrough die scheven situatie nog rechttrekken. In amper drie minuten zorgden Viduka (foto) en Nemeth voor de ommekeer. Voor aanvaller Hasselbaink zat er deze keer geen doelpunt bij. [AN]