Prime brengt opnieuw topvoetbal

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Prime brengt opnieuw topvoetbal
Foto: © SC

Prime brengt u dit weekend opnieuw een hoop buitenlands en Europees voetbal. Een overzicht:

Zaterdag 3 december om 12u10 op PRIME SPORT
CHAMPIONS LEAGUE MAGAZINE
Wierook, mirre, hemelse gezangen en sterren. Da’s de onaardse sfeer waarin de Champions League baadt. Hoog tijd om die voetbalvedetten weer met hun twee voeten in de grasmat te planten. En dat doet Champions League magazine. U krijgt portretjes van topvoetballers, vakkundig geboetseerd uit vlees en bloed. Maar daarnaast ook markante feiten, voorbeschouwingen op wedstrijden en natuurlijk massa’s doelpunten uit de sterkste competitie ter wereld. Champions League magazine, zaterdag om 12u10 en om 16u35 op PRIME SPORT en om 14u55 op PRIME SPORT2. Heruitzending zondag om 14u25 op PRIME SPORT2.
Zaterdag 3 december om 13u40 op PRIME SPORT
PREMIER LEAGUE: LIVERPOOL - WIGAN
Wigan was en is nog steeds de revelatie van het seizoen maar is momenteel wat van z’n pluimen aan het verliezen.  Het grote Liverpool staat eindelijk op een voor hen aanvaardbare plaats.  Momenteel staan beide ploegen nog gelijk maar wie weet laten de Reds de Latics wel definitief achter zich…Liverpool – Wigan met commentaar van Bram Lambert. Heruitzending zaterdag om 19u10 op PRIME SPORT2, en zondag om 9u40 op PRIME SPORT.
 
Zaterdag 3 december om 15u25 op PRIME SPORT2
BUNDESLIGA: STUTTGART - BAYERN
Stuttgart blijft dit seizoen ver onder de verwachtingen presteren maar Trapattoni behoudt het vertrouwen van het bestuur. Er wordt wel eens beweerd dat het tegen de topploegen makkelijker voetballen is. Als dit waar is, dan kan het bezoek van Bayern een ideaal moment zijn om te laten zien waarom Trap naar Stuttgart werd gehaald. Stuttgart – Bayern met commentaar van Wilfried Mostinckx. Een samenvatting krijgt u om 19u20 op PRIME SPORT en een heruitzending op zondag om 9u10 op PRIME SPORT2.
 
Zaterdag 3 december om 17u05 op PRIME SPORT
LIGUE 1: LYON – PSG (Match van de Week)
Het verschil tussen beide ploegen, vooraf bestempeld als de twee grote titelkandidaten bedraagt nu al 13 punten.  Lyon lijkt op z’n vijfde titel op rij af te stevenen, een record in Frankrijk.  PSG doet er goed aan om punten te pakken om in de race te blijven voor de felbegeerde Champions League plaatsen. Lyon – PSG met commentaar van Carlo Wilmots. Heruitzending zondag om 12u40 op PRIME SPORT2.
 
Zaterdag 3 december om 17u25 op PRIME SPORT2
PREMIER LEAGUE: BOLTON - ARSENAL
De ziekenboeg van Arsenal zit nog steeds goed vol maar met een fitte Henry lijkt het team van Wenger terug z’n draai te hebben gevonden. De Gunners hebben hun matige start bijna rechtgezet en hebben zich op een derde plaats genesteld. Virtueel kunnen ze tot op 8 punten van Chelsea naderen en dan is volgens sommigen nog alles mogelijk. Anderen zijn iets sceptischer en willen het van match tot match bekijken. De eerstvolgende opdracht is een verplaatsing naar Bolton. Bolton – Arsenal met commentaar van Wim Heidbüchel. Heruitzending om 21u55 op PRIME SPORT en zondag om 10u55 op PRIME SPORT2.
 
Zaterdag 3 december om 21u30 op PRIME SPORT2 KICK’n’RUSH
Kick’n’Rush, da’s van hetzelfde kaliber als rock’n’roll. Swingend en sexy, onvervalst Angelsaksisch, en een adrenalinestoot recht in het hart. Deze week is er Wigan – Tottenham en Portsmouth - Chelsea. Tim Wielandt kruipt in de stoel van presentator. Kick’n’Rush, het beste magazine over de Premier League, zaterdag om 21u30, op PRIME SPORT2. Heruitzending vijf minuten voor middernacht op PRIME SPORT. Er is ook nog een herkansing op zondag, om 11u25 en 16u25 op PRIME SPORT.
 
Zaterdag 3 december om 19u55 op PRIME SPORT
PRIMERA DIVISION: REAL MADRID - GETAFE
Seizoenrevelatie Getafe is ondertussen afgezakt naar de subtop maar als ze zondag winnen tegen de Koninklijke buren dan laten ze hen zelfs achter in het klassement. Da’s twee voor de prijs van één. Getafe gaat op bezoek bij grote broer Real, met commentaar van Gui Polspoel. Heruitzending zondag om 7u25 en 12u25 op PRIME SPORT.
 
Zondag 4 december om 11u55 op PRIME SPORT
TORGALA
Gesmeed in de hoogovens van het Ruhrgebied, ingeblikt met Duitse grundlichkeit en via de Oostzee verscheept tot op uw bord. Damen und Herren, zondagmiddag krijgt u een matinee-voorstelling van de Bundesliga-sterren. Alle gespeelde zaterdagmatchen passeren de revue. En natuurlijk is er aandacht voor de Belgen, met vooral oog voor Mpenza en Van Buyten in Hamburg. Torgala, zondagmiddag om vijf voor twaalf. Onze presentatrice is Tania Prinsier. Heruitzending om 16u55 op PRIME SPORT2.
 
Zondag 4 december om 14u25 op PRIME SPORT
EREDIVISIE: AJAX - RKC
Thomas Vermaelen ontvangt in de Arena z’n maatjes van bij de Belgische beloften, Benji de Ceulaer en Maarten Martens, beide spelend voor de Rooms Katholieke Combinatie uit Waalwijk.  Napraten over het debacle tegen Oekraïne kan nog kort maar daarna is het bittere ernst en gaan ze elkaar letterlijk en figuurlijk voor negentig minuten te lijf. Ajax moet trouwens winnen om een supportersopstand en Parijse toestanden te vermijden. Ajax – RKC, commentaar is van Bram Lambert. Er is een samenvatting zondag om 22u55 op PRIME SPORT, en een heruitzending om 19u25 op PRIME SPORT2. En maandag ook heruitzendingen in het ochtendblok op beide kanalen.
 
Zondag 4 december om 16u55 op PRIME SPORT
PREMIER LEAGUE: CHARLTON – MAN. CITY
Darren Bent ging net zoals z’n team Charlton fenomenaal van start en werd zelfs opgeroepen voor de nationale ploeg. Momenteel vergaat het de Addicks iets minder. Opvallend is dat ze van al hun thuismatchen slechts één keer gewonnen hebben. Met dit gegeven in het achterhoofd reist City met een gerust gemoed naar Londen. City gaat op bezoek bij Charlton, met commentaar van Carlo Wilmots. Heruitzending om 21u10 op PRIME SPORT2 en maandag in het ochtendblok op beide kanalen.
 
Zondag 4 december om 14u55 op PRIME SPORT2
SCOTTISH PREMIER LEAGUE: ABERDEEN - CELTIC
Celtic is terug aan de macht nadat Hearts het had aangedurfd om die heerschappij te doorbreken. Nu de Rangers het laten afweten, worden de Romanovs de lastigste concurrent voor de titel. Of middenmotor Aberdeen ook zo’n lastige klant wordt, verneemt u nu zondag.  Aberdeen – Celtic, commentaar is van Stefan Van Loock. Heruitzending maandag in het ochtendblok op beide kanalen.
 
Zondag 4 decemeber om 17u25 op PRIME SPORT2
BUNDESLIGA: LEVERKUSEN - HERTHA BERLIJN
Stabiliteit is een belangrijke factor om op termijn successen te behalen. In die context heeft Hertha deze week het contract van hun coach Falko Götz verlengd tot 2008. De club lijkt klaar om op termijn hun huidige vijfde plaats in te ruilen voor een lager cijfer en een hogere plaats op de ladder van de Bundesliga. Zondag gaan ze bij Leverkusen trachten om de stijgende lijn door te trekken. Leverkusen – Hertha Berlijn, met commentaar van Luc Van Doorslaer. Heruitzending maandag in het ochtenblok op beide kanalen.
 
Zondag 4 december om 18u55 op PRIME SPORT
PRIMERA DIVISION: VILLARREAL – BARCELONA
Topploegen zoals Benfica, Valencia en deze week nog Deportivo gingen eraan. Je zou bijna gaan denken dat Villarreal een giant killer is, maar niets is minder waar. De ploeg is op korte termijn zelf een giant geworden en staat niet voor niets derde in de Primera Division. Het bezoek van de tovenaars van Barça zal voor een gezonde spanning zorgen nu zondag in El Madrigal. Villarreal - Barça, met commentaar van Gui Polspoel. Heruitzending zondag om 22u55 op PRIME SPORT2, en maandag op beide kanalen in het ochtendblok.
 
Zondag 4 december om 20u55 op PRIME SPORT
BRAZILIAANS VOETBAL: GOIAS - CORINTHIANS
Braziliaans voetbal op zondag?  Jawel, u leest het goed. Corinthians kan op de laatste speeldag kampioen worden en dit heuglijke gebeuren willen we u natuurlijk niet onthouden. We verwachten een hoogstaande partij, tegenstander is immers Goiás, de derde in de stand. Als Corinthians een puntje haalt, kunnen ze de samba dansen tot in de vroege uurtjes. Goiás - Corinthians, met commentaar van Tim Wielandt. Heruitzending op donderdag om 20u30 op PRIME SPORT en om 22u30 op PRIME SPORT2.
Maandag 5 december om 20u op PRIME SPORT
BVO
Het Buitenlands Voetbaloverzicht is onze wekelijkse afspraak met de voetbalsterren. Robin Janssens is uw gastheer. In een dik uur fietst hij door de hoogtepunten uit de Bundesliga, de Ligue 1, de Premier League, de Eredivisie en de Primera División.
 
BUNDESLIGA        Overzicht van de vijftiende speeldag met o.a. Stuttgart – Bayern en Leverkusen – Hertha Berlijn.
 
PRIMERA DIVISION  Overzicht van de veertiende speeldag met o.a. Real Madrid – Getafe en Villarreal - Barcelona.
 
LIGUE 1           Overzicht zeventiende speeldag met oa Lyon – PSG en Bordeaux – Lille.
                 
PREMIER LEAGUE    Overzicht vijftiende speeldag met oa Liverpool – Wigan, Bolton – Arsenal en Charlton – Man. City.
 
EREDIVISIE        Overzicht veertiende speeldag met oa Ajax – RKC en PSV – NAC.
 
U krijgt ook nog een overzicht van ons rijk sportaanbod en de rubriek waar niemand genoeg van krijgt: “het doelpunt van de week”. BVO heeft nog altijd heruitzendingen, dus kansen genoeg. Maandag om 22u55 op PRIME SPORT.
 
Maandag 5 december om 21u05 op PRIME SPORT
PREMIER LEAGUE: BIRMINGHAM – WEST HAM
Nico Vaesen eiste voorbije dinsdag een hoofdrol op tijdens het duel voor de Carling Cup tegen Millwall. Hij speelde een puike match en stopte een penalty na de extra-time. Maandag kan hij voor een derde keer op rij z’n goeie vorm bevestigen tegen West Ham. Hij zal alleszins scherp moeten staan want Birmingham heeft de punten broodnodig. Birmingham – West Ham met commentaar van Gui Polspoel.  Heruitzending dinsdag om 16u40 op PRIME SPORT.
 
Dinsdag 6 december om 19u30 op PRIME SPORT
FRANCE FOOT
Via France Foot komt u alles te weten over de Ligue 1. Dit exquis magazine heeft als motto vive la France, en op het menu staan vooral veel doelpunten. Pakt Lyon een vijfde titel op rij ? Of komt de verrassing van Lens of Bordeaux ? En wie wordt de nieuwe topschutter: Luigi Pieroni misschien ? Allemaal vragen waarop u een antwoord krijgt. France Foot, dinsdagavond om 19u30 op PRIME SPORT. Heruitzending woensdag om 17u op PRIME SPORT. Stefan Van Loock serveert u deze week oa Lyon – PSG en Bordeaux – Lille.
 
Dinsdag 6 december om 20u op PRIME SPORT
GOLEADOR
Goleador, een portie Spaanse furie, wordt wekelijks op u losgelaten. Kom alles te weten over de Primera Division en geniet van de knapste dribbels, de vlotste combinaties en de mooiste doelpunten. Wordt het weer een tweestrijd tussen de grote tenoren, Barça en Real, of kan Valencia zich herpakken en hen het vuur aan de schenen leggen? Ronaldo wil er dit jaar 35 tegen de netten jagen. Grootspraak of zelfkennis van de Braziliaan? Een wekelijkse stand van zaken via Goleador, dinsdagavond om 20u op PRIME SPORT. Heruitzending woensdag om 17u30 op PRIME SPORT. Stefan Van Loock serveert u deze week oa Real Madrid – Getafe en Vilarreal – Barcelona.
 
Dinsdag 6 december om 20u30 op PRIME SPORT en PRIME SPORT2
CHAMPIONS LEAGUE
De Champions League is het paradepaardje van Prime Sport. Een volbloed van de zuiverste soort. Zowel op dinsdag als op woensdag krijgt u de keuze tussen maar liefst vier topduels uit de Champions League. Twee daarvan starten live om 20u30; de andere twee volgen in delay om 22u55. Bovendien bieden we u nog een primeur: voor kwart voor elf tonen we u alle doelpunten uit alle poules. Als dat geen reden is om af te stemmen op PRIME SPORT. Zo ziet het aanbod voor dinsdag eruit:
 
20u30 AC Milan – Schalke 04 (Wim Heidbüchel)    PRIME SPORT
20u30 Rangers - Inter (Carlo Wilmots)           PRIME SPORT2
22u55 PSV - Fenerbahçe (Bram Lambert)           PRIME SPORT
22u55 Chelsea – Liverpool (Gui Polspoel)        PRIME SPORT2
 
 
Woensdag 7 december om 20u op PRIME SPORT
CHAMPIONS LEAGUE OVERZICHT (dinsdagmatchen)
Op woensdag bieden we u in een half uur nog ‘ns een beknopt overzicht van alle Champions League-matchen van dinsdag. Wie de dag zelf niet kon kijken, kan nu nog ‘ns alle hoogstandjes, leuke acties en doelpunten bewonderen. Woensdag om 20u op PRIME SPORT; heruitzending donderdag om 22u30 op PRIME SPORT.
 
Woensdag 7 december om 20u30 op PRIME SPORT
CHAMPIONS LEAGUE
De Champions League is het paradepaardje van Prime Sport. Een volbloed van de zuiverste soort. Zowel op dinsdag als op woensdag krijgt u de keuze tussen maar liefst vier topduels uit de Champions League. Twee daarvan starten live om 20u30; de andere twee volgen in delay om 22u55. Bovendien bieden we u nog een primeur: voor kwart voor elf tonen we u alle doelpunten uit alle poules. Als dat geen reden is om af te stemmen op Prime Sport. Zo ziet het aanbod voor woensdag eruit:
 
20u30 Benfica – Man. United (Gui Polspoel)         PRIME SPORT
20u30 Villarreal - Lille (Luc Van Doorslaer)      PRIME SPORT2
22u55 Bremen - Panathinaikos (Carlo Wilmots)       PRIME SPORT
22u55 Udinese - Barcelona (Peter Morren)           PRIME SPORT2
 
Donderdag 8 december om 20u op PRIME SPORT
CHAMPIONS LEAGUE OVERZICHT (woensdagmatchen)
Op donderdag bieden we u in een half uur nog ‘ns een beknopt overzicht van alle Champions League-matchen van woensdag. Wie de dag zelf niet kon kijken, kan nu nog ‘ns alle hoogstandjes, leuke acties en doelpunten bewonderen. Donderdag om 20u op PRIME SPORT en heruitzending om 23u op PRIME SPORT.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties