"Hier vragen ze zelfs mijn handtekening"

Steven Bologne
| 0 reacties
"Hier vragen ze zelfs mijn handtekening"
Foto: © SC

Het gaat goed met vierdeklasser Berchem Sport. De Antwerpse club haalde 12 op 12 en nestelt zich hiermee op de tweede plaats. Met nog twee wedstrijden tegen ploegen uit de rechterkolom komt de herfsttitel erg dichtbij.
 
Tom Mewis, in het tussenseizoen overgekomen van KFCO Wilrijk, speelt al gans het seizoen op een hoog niveau. Vorige zondag lag hij mee aan de basis van de spectaculaire zege tegen Meldert (6-4). In Het Laatste Nieuws komt de middenvelder ruim aan het woord.

”Bij een 4-2 stand dacht ik dat de buit binnen was. Nadien hebben we dit nog weggegeven. We bleven er echter steeds in geloven, bij een 5-4 stand kreeg Meldert nog de beste doelkansen. Voor hetzelfde geld had het hier 5-5 kunnen staan en zaten we in zak en as. Het enige negatieve aan deze wedstrijd zijn die vier tegendoelpunten.”

Tom Mewis zou in de toekomst graag de stap naar tweede of derde nationale willen zetten. “Ik ondertekende hier een contract voor één seizoen. Enkele weken geleden ben ik 22 geworden, hoog tijd om te bewijzen wat ik kan of ik speel voor altijd in vierde klasse.”

"Ik zit met een dubbel gevoel, enerzijds zou ik graag de stap naar tweede of derde willen zetten. Anderzijds wil ik met deze club eens promoveren. Ik voel me hier goed, het is bovendien erg leuk om voor zoveel volk te spelen. Als je hier het veld verlaat komen ze spontaan om een handtekening vragen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties