Charlton maakt zich zorgen om Bothroyd

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Charlton maakt zich zorgen om Bothroyd
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charlton Athletic maakt zich zorgen om speler Jay Bothroyd. De 23-jarige aanvaller ondergaat in het ziekenhuis een aantal onderzoeken nadat hij maandagavond een auto-ongeluk kreeg als gevolg van een black-out.

Bothroyd ramde met zijn wagen een houten paaltje. Gewond is hij niet want hij reed amper vijftien kilometer per uur. Peter Varney, de algemeen directeur van Charlton Athletic, zei op de website van The Addicks dat Jay zich niets meer herinnert van het incident en dat de club zich grote zorgen maakt om zijn gezondheid. Varney zei ook dat Bothroyd zes jaar geleden al eens een gelijkaardige black-out had. In het ziekenhuis ondergaat de aanvaller enkele neurologische tests om de reden van die black-out te vinden.

In Engelse kranten werd door enkele journalisten als mogelijke oorzaak druggebruik genoemd, maar dat ontkent Varney ten stelligste. Bothroyd is overigens niet te spreken over die berichtgeving en hij hoopt dat de betreffende krant dat inslikt.

Jay Bothroyd is toe aan zijn eerste seizoen bij Charlton. De Londense club nam hem afgelopen seizoen over van het Italiaanse Perugia. Op 4 december scoorde hij nog met een vrije trap tegen Manchester City. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties