Forum Genk alleen nog voor abonnees

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Forum Genk alleen nog voor abonnees
Foto: © SC

Het interactieve forum van www.krcgenk.be is vanaf 6 januari 2006 alleen nog maar bereikbaar voor abonnees van Racing Genk. Dat meldde het bestuur via haar eigen website.
 
Racing Genk wil via het forum de open communicatie tussen club en supporter in stand houden. Maar daaraan wil het bestuur strikte voorwaarden stellen. Iedereen die op het forum wil discussiëren over de club of over extrasportieve zaken moet zich kenbaar maken. Iedere gebruiker kan als hij wil de identiteit van een andere gebruiker opvragen. De club benadrukt dat dit geen censuur is maar dat het kadert in de identificatie van de schrijver zoals bij lezersbrieven in kranten en magazines ook gebeurt.
 
Wie geen abonnee is van Racing Genk en toch wil discussiëren op het forum  kan zich vanaf februari registreren via een guestpass. Eerder dit jaar besliste Club Brugge al om alleen abonnees op het forum toe te laten nadat enkele discussies uit de hand liepen. Germinal Beerschot sloot om dezelfde reden tijdelijk zijn forum. De Antwerpenaars openden hun forum alleen nog voor geregistreerde e-mail adressen.  [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties