De Ceulaer na winterstop mogelijk bij Feyenoord

Philippe Crols
| 0 reacties
De Ceulaer na winterstop mogelijk bij Feyenoord
Foto: © SC

De kans dat Benjamin De Ceulaer na de winterstop met Feyenoord zal meestrijden om de Nederlandse landstitel is zeker niet onbestaande. De Rotterdammers overwegen immers om de Belg nu al terug te halen. 

Benjamin De Ceulaer werd tijdens de zomer door Feyenoord weggekocht bij STVV. De Rotterdammers stalden de jonge Belg bij RKC zodat hij wat zou kunnen rijpen. De aanvaller maakte in de eerste seizoenshelft een prima indruk in Waalwijk. Feyenoord zou als gevolg daarvan overwegen om hem terug te roepen naar de Kuip. Ten laatste tegen volgende week maandag zal Feyenoord laten weten of het De Ceulaer terugroept of niet. 

In het contract van De Ceulaer staat dat Feyenoord hem enkel kan terugroepen in geval van een spelerstekort. Daar is volgens de technisch directeur van Feyenoord, Henri van der Vegt, wel sprake van nu Castelen en Vincke tijdelijk uitgeschakeld zijn. Ook zou Feyenoord overwegen om Gianni Zuiverloon terug te halen naar Rotterdam. Ook hij speelde tijdens de eerste seizoenshelft op uitleenbasis bij RKC. De kans is dus vrij groot dat beide heren na de winterstop zullen te bezichtigen zijn in de Kuip.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties